Namens De Specialist

de Joysway DragonForce 65 V6 RTR. Bij deze willen wij jullie laten weten dat wij nog steeds officiële dealer van de DF65 zijn. De Joysway DragonForce 65 V6 RTR is op voorraad en kost 214,5 euro inclusief verzendkosten.

Hier kunt u de zeilboot vinden; https://www.radiografischevoertuigen.nl/joysway-dragon-force-65-rc-zeilboot.html

Mochten jullie interesse of vragen hebben, laat het gerust weten en een fijne maandag toegewenst!

Met vriendelijke groet,


Robin Mars

 

Namens De Specialist
https://www.despecialist.nl/
https://www.radiografischevoertuigen.nl/

Joysway DragonFlite 95 RC Zeilboot RTR

 

Joysway DragonFlite 95 RC Zeilboot RTR kopen kan hier; https://www.radiografischevoertuigen.nl/joysway-nl/joysway-dragonflite-95-rtr-rc-zeilboot.html

Joysway DragonFlite 95 RC Zeilboot RTR

De DragonFlite 95 is een RC zeilboot ontwikkeld door fabrikant Joysway. De populariteit van deze radiografische zeilboot is de afgelopen jaren aanzienlijk toegenomen. De DF 95 is gemaakt van hoogwaardig materiaal en blinkt uit in verschillende windomstandigheden. Dit betaalbare model is gemakkelijk te onderhouden en ideaal voor de ervaren zeiler! Bovendien is het binnen een paar uur snel in elkaar gezet.

DF95 kopen
Bij RadiografischeVoertuigen.nl verkopen wij alleen de RTR versie. Deze versie is voorzien van alle benodigheden, zoals de officiële J4C05 2.4GHz 4CH zender en ontvanger. Wij zijn de goedkoopste aanbieder van de DF95, want je betaald slechts 379 euro voor een RTR-model. Je hoeft alleen nog zelf 4 AA batterijen voor de zender en 4 AA batterijen voor de ontvanger te kopen. De fabrikant heeft handleidingen gemaakt voor het in elkaar zetten van de boot en het juiste gebruik ervan met de meegeleverde radioapparatuur.

Wedstrijdzeilen met de DragonFlite 95
Wereldwijd worden maandelijks wedstrijden georganiseerd in de DF95-klasse. Vooral in Engeland en de Verenigde Staten zijn hiervoor veel liefhebbers! Maar ook in Nederland ontstaan steeds meer zeilwedstrijden. Maandelijks vinden op diverse locaties in Nederland zeilwedstrijden plaats. Voor het deelnemen aan een zeilwedstrijd is het verplicht om een DF95-zeilnummer aan te vragen. Dit is mogelijk bij de officiële DF 95 organisatie.

 

Landelijk Treffen Almere 14 april 2019

14 april jl. kwamen maar liefst 8 RC klassen aan de start voor het Landelijk Treffen RC Zeilen te Almere met in totaal ruim 40 deelnemers die 70 boten op het water brachten.

Met een koude start werd het een mooie dag met een matige wind uit het oosten en werden 5 races gezeild en een medalrace tussen de winnaars. De winnaars zeilde met een DF95 die ter beschikking werd gesteld door de diverse eigenaren.

Naast de vele bezoekers en geïnteresseerde was ook een bestuurslid van het Watersportverbond aanwezig om de eerste start mee te maken en van gedachte te wisselen over de ontwikkelingen van het RC zeilen Nederland. In het noorden van ons land zijn al verenigingen die ruim 60 boten, DF65, in hun bezit hebben en er regelmatig evenementen organiseren. RZN juicht dat zeer toe.

Tijdens de lunch hadden de zeilers de mogelijkheid om aan een workshop regelkennis deel te nemen welke goed bezocht werd. De meeste regels die besproken werden waren uit deel 2 van het boekje, met name RvW 10-11-12-13 en een enkele keer regel 18, ruimte bij het ronden van een boei.

Verder mochten we ons verheugen op de officiële aankondiging dat de RG65 vereniging zich heeft aangesloten bij RZN. Hiermee heeft RZN naast de DIOMCA en KOM nu ook de RG65 klasse erkend in Nederland.

Er waren veel loftuitingen aan de organisatie en ook een bedankje ging uit naar het restaurant De Kapitein die ons goed heeft verzorgt met een ‘natje en een droogje’.

De planning is om in 2020 wederom dit Landelijk treffen te organiseren in april rondom Pasen. Rotterdam heeft zich al aangemeld als mogelijke locatie.

Als laatste wil ik iedereen bedanken voor hun deelname en inzet om deze dag tot een succes te maken.

DF95 / ONE DESIGN RADIO SAILING ON THE WORLD STAGE

TIME TO JOIN THE RACE

The DragonFlite 95 is one of the fastest growing, most popular  one-design radio sailing classes worldwide. The ready to race DF95 kit by Joysway Hobby is widely available from world wide distributors & dealers. The DF95 kit is affordable, and  easy to assemble so anyone can easily join the class and get sailing within hours.
This inaugural DF95 Global Invitational Regatta will be the chance for skippers worldwide to determine who will be the best DF95 skipper on the planet!
80 skippers from at least 15 countries  will race for 5 days at one of the premiere radio sailing venues in the USA, Bass Pro Shops in Garland, Texas from November 3rd - November 9th.
The event will be live-streamed, with results and live races available to view by sailors, and  radio sailing enthusiasts via the internet worldwide. This feed will include LIVE updated scoring, exciting race video, along with commentary and expert analysis.

SKIPPER ENTRY LIST

DF95 GLOBAL CHAMPIONSHIP FINAL DAY